Postactieven PXL

Academische opening

Donderdag 24 september
15.00 uur
ONLINE!

Academische opening

De Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg en haar partners, UHasselt en Hogeschool PXL, nodigen u uit op de opening van het academiejaar 2020-2021, op donderdag 24 september 2020 van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Wegens de coronamaatregelen zal de academische openingszitting online plaatsvinden.

Programma:

  • Toespraak door Ben Lambrechts, algemeen directeur Hogeschool PXL;
  • Interviews met studenten over duurzame projecten;
  • Toespraak en openingsrede door prof. dr. Bernard Vanheusden, rector-elect UHasselt.

Presentatie: Cynthia Reekmans.

In tijden waarin de maatschappelijke roep om verandering groot is, nemen we aan UHasselt en Hogeschool PXL onze verantwoordelijkheid op, engageren we ons, en zetten we onze kennis in voor de samenleving. Onze studenten zijn hierbij onze grootste troef. Zij zijn het die nieuwe oplossingen zullen bedenken, die nieuwe mogelijkheden zullen zien. Ons onderwijs wil de nieuwe generatie kennis en competenties aanreiken om de omslag naar een duurzame maatschappij te maken. Studenten, wees creatief, zoek beter dan ooit voorheen, de toekomst is aan jullie. De toekomst is duurzaam.

Gezien de beperking van het maximumaantal aanwezigen in Cultuurcentrum Hasselt, vindt omwille van de coronamaatregelen de academische openingszitting plaats met een zeer beperkt aantal aanwezigen in de zaal.

De openingszitting is daarom online te volgen.

Er is een online inschrijvingsformulier waar u zich kunt inschrijven.

Naar het inschrijvingsformulier

Na uw registratie ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Wij zullen u vervolgens een reminder sturen in verband met de link voor online deelname aan de openingszitting.

Bekijk de uitnodiging online

Download de uitnodiging (PDF)