Postactieven PXL

Pensioenviering

Deel 1

Donderdag 14 maart 2024

PXL pensioenviering 2024

Foto nr. 001

Klik op een foto in de rechterkolom om ze in het midden weer te geven!

Afscheid nemen is altijd een bitterzoet moment, maar vandaag vierden we de pensioenviering van enkele geweldige collega's die afgelopen jaar met pensioen zijn gegaan.

Het was een bijzondere gelegenheid om samen te komen en onze waardering uit te spreken voor de jaren van toewijding en harde werk die zij hebben geleverd. Hun bijdragen hebben een blijvende impact gehad op onze organisatie. Van inspirerende projecten tot de dagelijkse glimlach die ze met zich meebrachten, hun aanwezigheid zal zeker gemist worden. Maar vandaag vieren we niet alleen hun professionele prestaties, maar ook de nieuwe avonturen die voor hen liggen.

Aan onze gewaardeerde collega's die met pensioen zijn gegaan: jullie hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan onze school, en we zijn ontzettend dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht.

We wensen jullie allemaal het allerbeste voor de toekomst. Moge deze nieuwe fase van jullie leven gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten.

Nogmaals, bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan. Jullie zullen altijd deel blijven uitmaken van onze PXL-familie. Onze deuren staan altijd voor jullie open

Ben Lambrechts